hadiah pre-birthday

assalamualaikum

bulan september ni bulan favourite aku sebab ni bulan kelahiran aku.. aku suka mintak hadiah macam macam kat suami.. dalam banyak banyak yang aku mintak tu ada la satu dia layan.. haha.. tapi takpe asalkan aku dapat hadiah.. nak dijadikan cerita aku mintak minyak wangi, dia pon order la.. ingatkan order sebotol je sekali dapat dua botol.. kalau macam ni nak mintak sokmo sokmo la.. 😆

favourite aku minyak wangi de'xandra aje.. 😁
dua dua ni memang wangiii! sis suka.. thank you encik suami.. semoga murah rezeki.. lain kali belanja lagi.. kihkih

ni baru hadiah pre-birthday okayyy.. agak agak nanti hadiah birthday nak mintak apa benda pulak ye? jam dah pernah bagi tapi jam aku rosak dah.. dasarr.. 😂 mintak duit jela senang kan lepas tu beli sendiri hadiah yang aku nak.. lagi seronok macam tu.. 😆

bye!
xoxo

17 comments:

  1. Hahahha.. dah dapat pre-birthday, nak jugak hadiah birthday 😆

    ReplyDelete
  2. baru pre-birthday dah dapat hadiah best, macam mana time birthday nanti..haha
    Selamat Hari Jadi Ezy :)

    ReplyDelete
  3. Selalu dengar jenama dexandra ni. Packaging ni sangat exclusive!

    ReplyDelete
  4. Wahhh seronok tu mintak je dapat. Siap ada pre birthday lagi tu. Alhamdulillah rezeki. Bagi duit beli sendiri apa kita nak pun best jugak kan.

    ReplyDelete
  5. Niceee... Sila mintak duit .. ikut suka nak beli apo.. tapi duit tu masuk dalam sampul, lebih terasa dapat hadiah .. gituuuu . Kahkahhhhh

    ReplyDelete
  6. ngada tau ada pre-post bagai haha

    ReplyDelete
  7. Seronok bila suami layankan. Hehehe!

    ReplyDelete
  8. Baru pre, nanti during, dan post birthday hahahaha.
    Senang gak mintak duit, boleh beli apa kita suka hehehe.

    ReplyDelete
  9. Dapat dua kali hadiah. Pre birthday pun ada.. Selamat hari jadi...

    ReplyDelete
  10. Bestnya dapat hadiah pre-birthday!

    ReplyDelete
  11. cik ezy mintak apa, cikmang pasti tunaikan..
    hehehe

    ReplyDelete
  12. Yeah!! dapat hadiah.. dua sekali tu.. Nice..

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!