cerita disebalik header blog

assalamualaikum

i baru reti buat header guna canva sis.. 😎

kisahnya walaupon header buruk nak jugak bercerita.. dah la tak center ahh lantak dia kat situ janji comel di mata aku.. haha.. pehal la minah ni pasal header pon nak emo.. complicated sungguh seorang perempuan bernama ezy..

icon secawan kopi : aku penggemar kopi

icon laptop pink : dulu aku ada laptop kaler pink comel sangat tapi sayang dah rosak.. abadikan kat header tanda kenangan.. 😅

ezy fia : okay ezy tu nama samaran aku kat social media.. fia tu pulak nama anak aku si diva sofia.. masa kecik kecik panggil dia fia je dah besar ni dia taknak orang panggil fia.. nak panggil sofia jugak.. aishhh pandai memilih..

the lifestyle blog : haa yang ni pon semua orang faham jadi aku malas nak explain.. boleh gitu? 😜 baik baik sis explain sikit.. blog aku berkisahkan pasal hidup aku je pon.. nampak handsome la sikit ada perkataan english kat header blog.. *tiber

header blog je pon tapi boleh mencerminkan siapa kita.. 😉

bye!
xoxo

16 comments:

  1. bak kata iklan..biar tak hensem janji kaya.

    buat je apa yg kita rasa kita suka...cam header ammi jugak..acah2 buat sendiri pastu kabur. lantak kat situ

    ReplyDelete
  2. Blog akk header pun takde Ezy :D

    ReplyDelete
  3. Cantik header, ada sentumental value, mencerminkan empunya blog.

    ReplyDelete
  4. Yayy.. Hi Geng coffee...
    Cantik header baru ni..
    Header tak centre tu boleh adjust kt edit html mungkin. Bergantung pada template blog.

    ReplyDelete
  5. cantek.. dari dulu, awok selalu tinggalkan sy dgn header yg ketinggalan zaman. anyway tq sokmo tolong buatkan header utk aku dulu, pastu setting macam2 kat blog aku ni..

    ReplyDelete
  6. wahh..terer..

    akk pun buat header sendiri, masih amateur..hehe..

    ReplyDelete
  7. Cantikkk! Pandai ezy guna Canva :)

    ReplyDelete
  8. ok la tu siap dengan penerangan hehe

    ReplyDelete
  9. Ye, disebalik header blog mesti ada kisahnya. Cantik hasil kerja tangan Ezy :)

    ReplyDelete
  10. samalah kita. lantak kat situ. buat header pastu besar semut. :-)

    ReplyDelete
  11. Saya punn buat header pakai canva, senang gila! Hahahaha.
    Cantikkk header tuu, rasanya boleh centerkan header tu dekat edit html.

    ReplyDelete
  12. cantik header..biar la kat tepi pun..nampak unik di situ!

    ReplyDelete
  13. Sep sikit.. mama.pun coffee lover gak. Cantik header tu. Simple

    ReplyDelete
  14. Eh saya penggemar kopi juga, kita geng lah. ! BTw nice header bagi saya kreatif dan rajin juga. sebab kalau saya memang saya hanya letak nama saya je dedkat blog tu

    ReplyDelete
  15. cantik je sy tngok.. dgn hasil kita sndiri sbenarnya rasa puas..

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!