suprise birthday untuk yana

assalamualaikum

hai korang.. masih ingatkah siapa saya? ye saya la blogger yang sekejap tenggelam sekejap timbul.. kehkehkeh.. sibuk dengan pelbagai urusan duniawi.. sampai terlupa sekejap hal blogging.. 😆

hari ni birthday bff i iaitu si yana.. so dah plan untuk suprisekan dia dari minggu lepas lagi dah.. agak mencabar sebenarnya nak suprisekan dia, first sekali takot terkantoi.. lagi satu si yana ni sejenis yang susah sikit nak tengok fon, kalau call dia memang payah nak berjawab.. jadi kitorang call siapa siapa je yang ada di bilik guru untuk bagitau dia suruh turun tengok tengokkan kereta dia.. nasib baik dia turun jugak tapi hampir kantoi sebab ada cikgu bagitau nak kek.. nasib baik lagi jugak dia tak perasan sangat.. 😂

bila dia dah turun tengok kereta tu, aku dengan si akma berlari lari pergi amek kek dan jugak bouquet coklat.. kat dataran perhimpunan tu jugak si yana kena kejutan dari kitorang.. haha.. hampir menangis jugak budak tu kami kerjakan.. 😆 alhamdulillah.. menjadi plan kitorang..

birthday girl sis liana gojes.. 😘

we love you yana 💗
jangan sedih sedih ok i nak pindah sekolah ni.. haha
lagi sorang bff tukang amek gambar.. 😆

aku gubah khas untuk yana.. walaupon agak kucar kacir hasil tangan aku tapi ok jela.. haha.. spesel untuk bff gituuu~

untuk yana, selamat hari lahir.. semoga diberi kesihatan yang baik dan sentiasa dimurahkan rezeki.. aminnnn.. walaupon i duk sekolah lain nanti harap hubungan kita kekal selamanya ok.. 😘

bye!
xoxo

eco shop haul~ yeaaaa!

assalamualaikum

sepatutnya aku update entry ni hari ahad lagi dah tapi disebabkan aku busy dari hari ahad tu sampai la semalam, makanya terbitlah entry ni di hari selasa nan indah.. busy apa? haa nanti aku update.. ada la sedikit projek makmal guna barang yang aku beli kat kedai eco ni haaa.. jom layan haul aku~

banyak jugak aku memborong rupanya.. rasa macam sikit, mesti ada saka mengekor ni.. kehkehkeh

box ni aku berkenan sangat sebabnya penutup tu colour kuning menepati tema makmal aku ni la.. dan aku beli untuk letak stock stationery..

penyangkut tu untuk letak tuala kecik lap muka.. aku dah lekat kat dinding memang helok kejadiaanya cuma malas nak amek gambar tunjuk kat korang.. 😅
door stopper tu tak berfungsi langsung untuk pintu makmal.. 😒 mungkin berfungsi untuk pintu korang.. dah rugi RM2.10~

bunga bunga cinta, dedaunan berjuntai dan jugak span semua ni untuk projek makmal aku.. nanti aku update.. kalau korang tak sabar sangat nak tau projek apa haaa jemput follow ig aku.. aku dah update kat ig : https://www.instagram.com/ezy.fia/

last sekali pasu pasu comel ni.. untuk letak bunga dan dedaunan tu la.. hee

itu jela untuk haul kali ni harap korang enjoy dengan entry aku yang tak seberapa ni.. eh lupa nak cakap sebelum korang tanya aku boleh claim ke tak dengan sekolah, sini aku jawab siap siap.. aku memang tak claim anggap jela ni amal jariah dari aku.. kehkehkeh.. dah tak jadi sedekah sebab duk heboh kat blog.. soalan ni banyak sangat orang tanya jadi aku jawab jela.. 😂

bila aku happy buat sesuatu aku tak rasa terbeban.. jadi aku nak cakap memang aku happy buat semua ni..

bye!
xoxo