gigih seorang ezy berootd

assalamualaikum

selaku seorang dropship baju kecil kecilan kadang perlu jugak jadi model bergambar dengan baju yang aku jual.. yela nak yakinkan customer baju baju aku jual tu harusla nampak meletops, hot dan sangat gojes walaupon diri sendiri acah acah model yang sikit hari lagi nak pencen.. 😆

setiap hujung minggu aku akan ajak suami cari port yang best untuk berootd.. gigih sangat kan? paling gigih suami aku la kena jadi cameraman isteri dia ni.. kadang angkut anak sekali.. sebab tu la kot sofia sekarang pandai posing mengalahkan mommy.. ihiks..

lokasi : terengganu equestrian resort (TER), kuala terengganu

lokasi : pantai airport, kuala nerus

lokasi : pantai tok jembal, kuala nerus

amacam boleh jadi model tak? ke tetap jugak model nak pencen? haha.. setelah diasah bakat, akhirnya suamiku terer amek gambar bini dia.. kalau dulu jangan harap nak dapat gambar cantik macam ni.. kalau aku amek gambar dia helok je kejadian.. cehs.. so sekarang aku kena bangga la dengan suami sendiri.. ahaks.. thank you my husband.. *tiber

bye!
xoxo

23 comments:

  1. Cantiknya pantai airport tu. Lama tak balik ganu. Bila nak habis pandemik ni nak jalan jalan kat terengganu. Lama tak balik rumah makcik, rumah nenek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan.. kat teganu skrg byk dh port ootd.. hehe..
      insyaAllah nt boleh jalan2 kat teganu.. =)

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Cantik gambar-gambar tu
    Masih nampak pemalu lagi gaya ootd tu next time kena lebih open-up/confident

    ReplyDelete
  4. Cantiknya Terengganu..saya paling suka yang pantai tok jembal tu. siap dengan background bot sampan, memang smart abis la buat photoshoot!

    ReplyDelete
  5. Blogger anggun ni..hehehe..bagaikan model

    ReplyDelete
  6. Syoknya lahai ada port cantik dekat rumah. Memang port baik punya untuk photoshoot. Itulah tu, kalau diasah lama lama tajam bakatnya kan. Cantiklah jubah orange First sekali tu.

    ReplyDelete
  7. Syok bergambar kat tempat2 cantek..

    ReplyDelete
  8. Tak sampai lagiii dekat pantai airport tuuu, cantikk pemandangan diaaa. Akhirnya terer jugakk husband akak ambik gambar ye hahaha. Cantikk jubahh oren tuuuuu.

    ReplyDelete
  9. Jubah tu lawa :) Tapi model dia lagi lawa ecece :D
    Bestnya semua port bergambar tu... Rindu nak ke Ganu

    ReplyDelete
  10. cantik, cantik gambar! lokasi, baju dan posing orang di dalam gambar pun banyak menyumbang kepada kecantikan gambar!

    ReplyDelete
  11. Takpe aih ootd mama tumpang cuci mato. Cantiknya background. Model pun cantek

    ReplyDelete
  12. omel semua bajunya... lagi2 yang pakai seluar tu

    ReplyDelete
  13. mmg gigih tu ootd..nasibaik husband layan jd cameraman kan...

    ReplyDelete
  14. baju no. 2 tu cantik..sesuai pakai gi ofis dengan seluar jeans

    ReplyDelete
  15. Alha.. husband dah reti amek gambo.. Hahahah.. Tahniah jugak ehh.. Tibber... Psst.. ada bakat jadi model.... hehe

    ReplyDelete
  16. cantik smua ootd akak.. suka tngok smua jenis baju tu

    ReplyDelete
  17. Cantik.. baju yang last tu lawalah design dia..

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!