try kopi rollie cafe

assalamualaikum

ada satu gerai kat stesen minyak shell kat kawasan aku ni namanya rollie cafe.. aku tak tau la owner dia ni ada cafe ke macam mana, yang aku tau aku tertarik nak mencuba kopi kat gerai tu.. sejak sejak diet pantang nampak kopi semua aku nak cuba.. tak salah kan support local bisnes.. haa gitteww.. kemon la local pon setaraf dengan produk luar okay.. hah tiber! 😆

haa ni la gerainya.. menarik bukan?
tu suami aku.. jangan tengok lama lama.. 😝

hazelnut latte.. rasanya not bad la sedap jugak.. ni kali kedua try, yang first aritu aku beli vanilla latte pon sedap jugak!

siapa peminat kopi? meh geng dengan sis! walaupon sis bukan kategori coffee lovers tegar tapi boleh la geng kan? ihiks.. so next kat mana lagi nak menerai kopi ni ek? nanti hujung minggu kita cari port.. kehkehkeh..

bye!
xoxo

17 comments:

  1. Ada hazelnut, tentu sedapp.. Best juga trai kopi berbagai perisa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.facebook.com/Rollie-Cafe-955891757809490/

      Delete
    2. https://www.facebook.com/Rollie-Cafe-955891757809490/

      Delete
  2. Peminat kopi masuk menghadap

    ReplyDelete
  3. Sedapnya...terliur tengok. Rasa macam balik ni nak buat satu cup 😁.

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.facebook.com/Rollie-Cafe-955891757809490/

      Delete
  4. menarik logonya..kita geng, coffee lover tapi bukan tegar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.facebook.com/Rollie-Cafe-955891757809490/

      Delete
  5. akak pun bukan peminat tegar kopi tp kekadang layan jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.facebook.com/Rollie-Cafe-955891757809490/

      Delete
  6. wahhhh menggodanya hazelnut latte tu! Cantik lah logo dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.facebook.com/Rollie-Cafe-955891757809490/

      Delete
  7. Kopi2 tepi jln, kopi2 gerai ni sedap setanding starbuck... puas hati membeli

    ReplyDelete
  8. Wah...ramai dah menjual kan...

    ReplyDelete
  9. Cantik logo dia. Sekarang macam macam kopi orang jual. Macam macam nama ada. Ada yang sedap ada yang tak. Kalau sedap boleh repeat beli. Ada hazelnut tu sedap je kan :)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. https://www.facebook.com/Rollie-Cafe-955891757809490/

      Delete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!