hadiah untuk diri sendiri

assalamualaikum

aku ni memang selalu bagi hadiah kat diri sendiri tapi kalau yang agak bernilai ni jarang jarang sekali je bagi.. bulan lepas gigih simpan duit sebab dah target nak bagi reward kat diri sendiri dengan barang yang agak mahal.. walaupon beli dengan duit sendiri tapi perasaan happy tu lain macam bila dapat apa yang kita nak.. siapa pernah rasa macam ni? sengih sepanjang hari.. 😄

reward pertama seketul bead berbentuk huruf H bermaksud hermes.. 😅
sekarang tengah gigih nak penuhkan beads dan charms kat gelang pandora sis..

reward kedua handbag comel christy ng.. dah lama aim baru dapat beli.. 😊
letak nama sofia ni kalau dia tau nama dia ada kat situ dah sah sah akan jadi milik dia.. 😂

sesekali hadiahkan diri sendiri dengan barang mahal tak salah pon.. penat lelah kita selama ni elok la kita sendiri yang hargai.. jangan harapkan orang lain sebab orang lain belum tentu nak hargai kita apatah lagi nak sayang kita.. diri sendiri bahagia baru la boleh bahagiakan orang lain.. betul tak? ke salah? kehkehkeh

bye!
xoxo

6 comments:

  1. beli emas tak rugi kan, teruskan sampai penuh gelang pandora! hehe

    ReplyDelete
  2. seft reward....sgt penting. kita yg keja hari2, harus la ada little something utk diri sendiri

    ReplyDelete
  3. Wow bestnya!
    Sesekali reward diri sendiri, apa salahnya. Kalau selalu pun lagilah takpe haha...

    ReplyDelete
  4. Behtul tu, reward diri sendiri..Sesekali beli barang yang mahal sikit harga, dah memuaskan hati...hehe..Macam teringin plak handbag gituuuu..Birthday lepas Nona pun hadiahkan diri sendiri emas..HHAHAHAA..Sedihh takda org bg...layan diri jerlaaaaa~

    ReplyDelete
  5. Suka jugak design beg christy ng.. nk beli juga bila ada bajet

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!