kotak misteri by shida radzuan

assalamualaikum

jarang jarang join giveaway, sekali terjoin dapat hadiah pulak tu namanya rezeki.. alhamdulillah.. aku dapat hadiah kotak misteri daripada blogger shida radzuan.. parcel sampai hari selasa disebabkan aku busy ni baru dapat update pasal hadiah tu.. 😄

misteri sungguh kotak ni.. jom tengok apa kat dalam..








*
*
*











*
*
*






tadaaa~!!!

  1. sudu kayu comel ala ala korea gittew
  2. mask jovian colour pink sweet sangat
  3. sambal garing waniez.. memang sedap sambal ni makan dengan nasi panas panas perghh padu!
  4. serbuk kari ikan cap O
  5. serbuk kari ayam dan daging cap O
  6. sheet mask
  7. frame gambar comel
  8. seketul penanda buku yang tersembunyi disebalik sheet mask.. ekeke

hadiah dalam kotak misteri ni semuanya best best dan sangat berguna.. terima kasih banyak banyak shida sudi pilih sis sebagai salah seorang pemenang giveaway kotak misteri ni.. merasa jugak dapat hadiah giveaway daripada blogger.. maklum la nak join giveaway selalu pon kadang tak terkejar dek kerana kesibukan dengan hal duniawi.. 😁 

semoga shida sentiasa dimurahkan rezeki.. aamiin.. 😘

bye!
xoxo

15 comments:

  1. Alhamdulillah, tahniah Ezy kerana dapat hadiah yang sungguh berguna.. semoga awak dan Shida diberikan rezeki yang berlipat kali ganda..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah murah rezeki dan tahniah

    ReplyDelete
  3. betul-betul berguna hadiahnya utk kecantikan, kesihatan, masakan, dan kenangan. tahniah 😆

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Tahniah Ezy. Memang kreatif Shida buat hadiah giveaway macam ni

    ReplyDelete
  5. Tahniah! Banyak betul benda manfaat dapat tu

    ReplyDelete
  6. Bestnya! Tahniah, ezy! Macam-macam ada di dalam kotak tu. Meriah!

    ReplyDelete
  7. Wow tahniah ye. Mcm2 hadiah tu semuanya ada kegunaan

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..seronok dapat hadiah comel comel dan berguna tu Ezy. Tahniah!

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!