lepak santai dengan kawan kawan

assalamualaikum

sekian lama tak jumpa member member tempat kerja dulu, akhirnya dapat jugak keluar makan sama sama.. kitorang plan nak makan makan kat kedai celup tepung area tempat kerja aku dulu la, tepi pantai ye uols sambil berborak sambil makan sambil amek angin pantai.. dua tiga menjak ni blog aku pasal pantai je kan jangan la marah terengganu kan banyak pantai.. mari la sini jalan jalan kat terengganu.. 😁

aku plan bertiga dengan akma dan yana tapi hari kejadian siapa siapa nak join pon boleh je.. tak sangka pulak ramai yang nak join.. meriah betol riuh rendah dengan gelak tawa kitorang je.. bila bersua muka macam ni la tak hirau dah dengan keadaan sekeliling..

sebelum gerak ke destinasi harusla OOTD dulu..
baju ni aku beli kat kedai dalam giant je.. kat shopee pon banyak style style macam ni.. hehe

aku gerak dari rumah dalam pukul 11.30 pagi macam tu sampai sana pukul 12.30 tengahari.. sementara tunggu waktu lunch, borak borak dulu dengan member member.. lepas tu tengok tengok kawasan yela dah setahun tinggalkan tempat kerja lama terbit jugak rindu di hati.. chewah.. kehkehkeh.. tempat jatuh lagikan di kenang ini kan pulak tempat first posting.. buruk baik tetap terpahat di hati.. 😊

sampai kat kedai makan, tak ramai sangat orang.. seronok la kitorang buat macam kedai sendiri.. borak sambil ketawa tak pandang kiri kanan lepas tu bergambar sakan.. kat kawasan kedai tu ada port untuk bergambar so gunakan segala kemudahan yang ada.. hehe

posing tunjuk kaki? lantak la asalkan happy.. 😆

my girlfriends 😘

lama dah tak bergambar dengan si yana ni.. dulu dalam makmal selalu je selftimer selfie tak kira masa.. 😆

dengan sima.. 😊
yang lain lain tak sempat nak bergambar masing masing kalut nak balik dah.. 😅

happy sangat dapat spend time dengan diorang ni dan paling happy dapat jugak jumpa bestfriends, akma dan yana.. selalu bergosip bertanya khabar dalam group whatsapp je tapi mana nak sama dengan jumpa depan depan kan.. banyak benda nak story sampaikan tak tahu nak mula dari mana.. haha.. walaupon sekejap tapi puas hati.. insyaAllah lain kali kita jumpa lagi.. 😍

bye!
xoxo

12 comments:

  1. tumpang seronok untuk awak sis..
    ramai kawan2.. harapnya semua baik2 saje dgn awak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. sume baik2 je..
      tp awk lg baik ngn sy.. hehe

      Delete
  2. Amboi...seronoknya. Syu mungkin hujung minggu ni baru nak ke pantai. Taksabar rasa. Hi3.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ni kat NL celup tepung.. dkt je ngn ombak pantai.. hehe

      Delete
  4. bestnya..makan2 sambil tengok laut..jumpa member2 lama mmg syok..outing gegirl..

    ReplyDelete
  5. seronoknya bila dh boleh dine in kan? dpt mkn² dgn geng² update ceta masing²

    ReplyDelete
  6. seronok ezy ramai kawan..
    shida kawan berdua dgn suami ja hehee

    ReplyDelete
  7. Jeles betul dengan orang Ganu haha...
    Cantik baju Ezy :)

    ReplyDelete
  8. wah...sekarang sudah bebaskan tapi perlu berhati-hati juga

    ReplyDelete
  9. Bestnya sesi catching up dengan kawan-kawan!

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!