get ready untuk masuk kerja

assalamualaikum

terengganu dah masuk fasa dua PPN bermula hari ni.. bila dah beralih fasa ni ada sektor yang di buka dan ada lagi yang masih tutup.. untuk yang bekerja macam aku ni kena get ready la.. bila bila masa je akan dipanggil kembali bekerja..


tapi masih ada lagi kena bekerja dari rumah sebab bukan 100% pon boleh hadir ke tempat kerja.. sekarang aku tengah tunggu jadual kerja.. so kena ready dari segi mental dan fizikal.. ewah kemain kau.. haha.. yela duk rumah sebulan lebih tiba tiba kena kembali ke rutin biasa kau rasa? first sekali kena cari semangat bekerja.. macam mana? haa baju baru la.. baju baru yang tak sempat pakai tu bersepah dalam almari.. try dulu kot kot dah tak muat.. 😜

bila semangat dah datang baru la senang hati nak pergi kerja.. korang punya seruan semangat tu macam mana? macam aku jugak ke? semua nak baru.. haha.. ops jangan lupa patuh SOP di tempat kerja okayyy.. 😉

selamat kembali bekerja untuk korang yang akan bekerja!

bye!
xoxo

10 comments:

  1. Selamat mencari semangat kerja dan selamat kembali bekerja, Ezy 😊

    ReplyDelete
  2. Sy masih mood xnak keje. Takut tetiba kena paksa masok keje nt mood hilang. Hahahahhaah baju macam banyak dah xmuat ni. Kat uma asyik masak jaaa. Haha

    ReplyDelete
  3. SELANGOR masih emco sedihh wuaaaa

    ReplyDelete
  4. Cepat cepat kena cari semangat nak masuk kerja semula. Semoga dipermudahkan segala urusan kerja Ezy. Selamat kembali bekerja.

    ReplyDelete
  5. Selamat mula bertugas. Tahniah terengganu..kami kat selangor ni...masih banyak kes :(

    ReplyDelete
  6. Samalah.. dah kembali masuk ke pejabat..

    ReplyDelete
  7. Selamat bekerja ezy..
    shida dah 2 bulan setengah xkerja ni huhuu..
    rindu meja kusi kat office nuh..

    ReplyDelete
  8. Selamat belerja . CCL masih lagi bercuti .

    ReplyDelete
  9. boleh la pakai baju baru semula g keje.. selamat masuk keje kembali

    ReplyDelete
  10. Selamat bekerja dan stay safe

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!