OOTD mur mur #3

assalamualaikum

sementara anak tengah tidur, elok la aku update seketul entry.. kebiasaannya payah sikit aku nak update blog masa cuti ni tapi kebetulan hari ni ada masa terluang sikit boleh la update entry untuk tatapan korang.. tehee.. OOTD kali ni takde la gempak sangat biasa biasa je pon tapi saja la nak share dengan korang.. mana tau korang nak jadikan aku idola ke.. kahkahkah.. kbye

ada budak kecik kacau mommy la.. nasib baik comel.. 😄😅😘

skirt beli kat pasar pagi RM15
blouse takde jenama beli dengan kakak ipar RM25
tudung adijuma preloved RM10

aku lupa dah gambar ni bila, 2-3 minggu lepas kot.. urat banyak putus mudah lupa la sekarang.. hari ni baru teringat nak update.. 😁 tak kisahla janji boleh share dengan korang.. walaupon skirt tu harganya murah je tapi selesa sangat pakai.. kain sejuk dan tebal.. berbaloi beli dengan harga murah tapi kualiti macam harga mahal.. 😊

bye!
xoxo

9 comments:

  1. Biasa biasa pun nice juga OOTD Ezy 😊

    ReplyDelete
  2. simple tapi sweet janji selesa dan menutup aurat, awak peminat aj ke? akak ada banyak tudung aj yang tak pakai kot-kot nk preloved akak jual murmur

    ReplyDelete
  3. makin comely mummy skrg.. Takpe mur mur pun, janji selesa.

    ReplyDelete
  4. Wahh Ezy sama kak ana lah Aj lover hehe :) minat nau dengan Aidi Juma ni :)

    ReplyDelete
  5. dia nak jugak join selfie hehhee

    ReplyDelete
  6. Mur mur APA salahnya asalkan cntik

    ReplyDelete
  7. Mur mur takpe asal selesa dan pandai digayakan dan tutup aurat.
    Alahai si cilik tu comelnya!

    ReplyDelete
  8. murah janji selesa is OKEY daripada mahal tapi tak selesa , rugi duit .

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!