mengopi di Nasken Coffee

assalamualaikum

cuti sempena hari Agong baru baru ni berkesempatan jugak aku singgah mengopi kat Nasken Coffee.. dah lama si nasken ni bertapak kat terengganu, aku baru nak merasa.. itu hari tekak tiba tiba nak merasa kopi yang sedap sedap.. cakap kat suami, terus dia bawak pergi ktcc mall.. haa kat situ la ada Nasken Coffee ni..

aku punya biscoff latte, si suami order caramel latte dan untuk sofia aku orderkan air chocolate..

pandan gula melaka mille crepe.. sedap!
dah masuk dalam mulut dua tiga suap baru teringat nak amek gambar.. 😆
order satu slice je kongsi tiga orang makan.. hee

so far memang puas hati mengopi kat sini.. suasana kedai yang sangat okay bagi aku.. banyak lagi menu lain yang ada seingat aku ada nasi lemak kot 😅 lepas tu ada pasta.. aku lupa sebab mata aku duk pandang kek je.. tak amek port sangat pasal menu lain.. haha

happy la dia dapat air chocolate sedap..

masa aku singgah tu tak ramai sangat orang.. tu yang jadi seronok mengopi sambil bercerita.. yang banyak story mestila si sofia.. pasal kereta la, pasal kawan kawan sekolah la, pasal pokok la.. mommy dengar je.. 😄

total untuk tiga jenis air dan seketul kek dalam RM53 macam tu rasanya.. bagi aku mahal la sikit tapi enjoy je mengopi.. ihiks.. sekali sekala boleh kot reward diri dan family makan kat sini.. 😊

bye!
xoxo

10 comments:

  1. kat area rumah ammi pun ada nampak baru dibuka cawangan Nasken ni..serba hitam 2 tingkat. tapi lom sempat nak cuba lagi

    ReplyDelete
  2. Kek tu memang nampak menggoda sangat :)

    ReplyDelete
  3. sedapnya...kopi & kek....yummy!!

    ReplyDelete
  4. air gitu rasanya standard harga tuh, mahal sikit sebab tak boleh layan selalu heheheh... kalau idak lari bajet

    ReplyDelete
  5. nampak sedap semuanya.. lama x mengopi huhu

    ReplyDelete
  6. Ni geng2 coffee hunting ni. Hahaha. Sesekali rewardkn diri dan belanja psgn n anak, mmg syok sambil2 berbual spend time sesama.

    ReplyDelete
  7. Boleh tahan harganya ya tapi takpelah sekali sekala kan..
    Nampak sedap crepe cake tu..

    ReplyDelete
  8. Hari tu pernah beli sekali kopinya tapi tak kena dengan tekak. Harga a bit pricey tapi tempat dia memang sesuai untuk orang yang suka lepak selfie selfie gitu..

    ReplyDelete
  9. best kan melepak sambil mengopi.. tp sy selalu beli yg coklat je sbb x minum kopi.. hehehe

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!