welcome back my bff!

assalamualaikum

ini cerita hari ahad lepas, disebabkan sakit gigi dan bengkak gusi, hari ni baru ada mood nak update pasal cerita ni.. bff aku ni cuti bersalin tiga bulan itu hari.. so hari ahad dia kembali bekerja la.. pagi pagi datang sekolah dah ajak bergambar.. sejenis yang pantang nampak camera memang macam ni.. 😆

welcome back akma! makin gojes lepas beranak.. 😆😆

dan jugak last day dayah di sekolah.. dayah cikgu yang ganti akma masa cuti bersalin..
oh dayah si baju purple..
bff tak cukup korum jugak sebab yana tak sihat.. mc pulak dia itu hari..

geng GG dah kembali meriah la lepas ni.. cadangnya hari ni nak pergi makan makan kat KFC sempena birthday geng GG bulan septemper tapi tak jadi pulak.. tambah pulak aku ni masih bengkak gusi lagi.. mujurla sakit gigi tu dah kurang sikit hari ni..

doakan aku cepat sembuh ye!

bye!
xoxo

13 comments:

  1. Welcome back untuk bff nya tuh....
    jangan lupa ke klinik gigi, kalau tak seksa menahan sakit gigi tuh

    ReplyDelete
  2. bestnya ramai geng kat opis..
    aku jugak mereput kat sini dengan laptop.
    sedar2 nanti dah rabun dah beruban sendirian

    ReplyDelete
  3. maeriah bila gather2 cukup korum kan?
    wah..comei blog..done follow!

    ReplyDelete
  4. moga cepat baik sakit gigi tu ye :-)

    ReplyDelete
  5. sis keje mkmal ea?adakah kita sama batch..mei 2012.

    ReplyDelete
  6. Oooo cikgu rupanya ezy ni kan?

    ReplyDelete
  7. Selamat kembali bekerja Akma. Moga dipermudahkan segala urusan.

    Moga cepat sembuh Ezy...

    ReplyDelete
  8. uihh macam rupa muda even baru lepas beranak.. pandai jaga..

    kita pun sejenis pantang org ajak bergmbar hahahaha.. pantang nampak kamera

    ReplyDelete
  9. yg menyambut kena belanja ni hehehe

    ReplyDelete
  10. seronoklah geng dah masuk kerja. semoga cepat elok sakit gigi tu ye.Amin...

    ReplyDelete
  11. semoga cepat sembuh dn boleh makan kfc bersama bff!

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!