misi mencari kasut dan beg bollywood

assalamualaikum

kiranya ni misi terakhir sebelum menjelangnya majlis akhir tahun yang akan diadakan pada 21 oktober 2019.. so hari jumaat lepas alang alang dah keluar cari barang dapur, aku teruskan misi mencari kasut dan beg bollywood.. bukan main sampai ke kasut nak dibollywoodkan.. kata semangat kan.. 😆

banyak kedai jugak aku singgah nak cari kasut tapi tak jumpa yang berkenan di hati.. nak cari kasut betul betul bollywood elok ke mumbai jela.. tapi bagi aku semua kasut sama je.. 😂 disebabkan event ni setahun sekali je pon terjadi, kali ni aku nak kasut dan beg yang merelip merelap sikit.. tak over sangat kira nice jela..

ini la hasil pencarian aku.. 😁 cukup bollywood ke tak? ke laut je kan? 😂
kasut aku beli kat kedai kasut vern's berharga RM45
beg comel tu beli kat kedai aksesori lupa nama kedai berharga RM45
ni kalau tahun depan tema merelip aku recycle pakai yang ni je.. jimat duit.. haha

dah selesai misi bollywood aku jadi tunggu jela aku pakai masa hari kejadian nanti.. korang tak sabar, aku lagi la tak sabar.. entah macam mana rupa aku nanti tak tau la.. harap harap boleh jadi kajol.. tak pon boleh la macam juhi chawla.. kalau pandai menari macam karisma kapoor.. 😆😆

bye!
xoxo

9 comments:

  1. Wah gitu! nanti upload full gambar siap dengan baju bollywood ye

    ReplyDelete
  2. uiii dasat ni👍👍👍

    ReplyDelete
  3. betul2 bersemangat ni..
    i pulak tak sabar nak tunggu hari kejadian nanti

    ReplyDelete
  4. Cantik tu sis.. nampak Bollywood nya..lip lap.. hihi..
    salam kenal ya..singgah follow sini :)

    ReplyDelete
  5. masa nak simpan bag & kasut utk guna "tahun depan" tu..hahah..jangan lupa letak benda dlm pek yg berbijik2 tu tau. kalau tak nanti mudah terkopek2

    ReplyDelete
  6. Vern memang byk kasut pesen mcm ni.. heheh

    ReplyDelete
  7. Wow! dedua bling-bling gitteww...

    ReplyDelete
  8. wow lip lap..tak sabar nak tunggu full OOTD ni

    ReplyDelete
  9. Suka pakai kasut verns beli 1 percuma 1 hahha

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!