khamis is batiks day

assalamualaikum

taknak cerita banyak pon arini sebab takde idea sangat nak karang ayat panjang panjang.. aku belanja OOTD jela.. hari khamis wajib pakai batik ok! tapi kadang kadang ada jugak aku curang tak pakai batik.. malas tu la nak iron baju batik.. 😁

merah kuning 💗

meriah sangat batik kitorang hari ni.. dari jauh dah nampak menyerlah.. so selftimer selfie jela satu kali.. 😆

nah lagi..

nah lagi sekali..

diulangi, selftimer selfie je ok sebab takde orang nak layan kitorang pagi pagi nak amek gambar.. kahkah..

bye!
xoxo

3 comments:

  1. memang meriah batiknya. Hehe

    ReplyDelete
  2. self timer pun ape ade hal asalkan dpt selfie kan mommy ezy! hehehe

    *eh ezy update blog ni gune smartphone/tab ke?

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!