11.11.2021~ sofia turns 4!

assalamualaikum

kebusyan semenjak dua menjak tiga menjak dengan macam macam benda nak kena settlekan.. hal kat tempat kerja, hal kat rumah.. baru sempat nak mengadap blog sekejap.. kononla nak update macam macam kenangan, last last blog terabai.. kehkehkeh.. dasar blogger sembang lebat gajah pon boleh terbang.. 😆

happy birthday princess mommy!
love you so much.. 😘

rasa macam baru beranakkan budak kecik ni, sedar sedar dah masuk empat tahun.. tahun depan nak sekolah dah anak mommy sorang ni.. tiberrr mak dia sebak.. 😅 semoga membesar dengan sihat ye sayang.. dan semoga menjadi anak yang solehah..

banyak benda nak update, kisah sambut birthday sofia atas houseboat pon tak sempat lagi nak update.. insyaAllah nanti dah settlekan semua hal, aku akan rajin update segala entry yang tertangguh.. hehe.. doakan aku tak malas ye! 😆

bye!
xoxo

13 comments:

  1. Selamat hari lahir Sofia.. semoga Sofia membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah dan menjadi kebanggaan ibu dan ayah.. Semoga Sofia sekeluarga dirahmati, diberkati dan dilindungi Allah SWT..

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Sofia. Semoga menjadi anak solehah buat ibu Dan ayah Dan sentiasa dalam rahmat Ilahi.

    ReplyDelete
  3. comelnya Sofia! Happy fourth birthday! Semoga membesar jadi anak yang solehah

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday sofia.. lawo nya dia dengan gaun kembang tu

    ReplyDelete
  5. happy birthday sofia..4thn dh dia..smoga jd ank yg solehah

    ReplyDelete
  6. happy birthday sofia.. cantik betul dia dgn gown lace tu..

    ReplyDelete
  7. Selamat ulang tahun pia.. Semoga jadi anak solehah..

    ReplyDelete
  8. selamat hari jadi dan moga sihat serta jaii anak yang solehah

    ReplyDelete
  9. sweet Sofia..semoga membesar jd anak solehah..

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday Pia. Didoakan Pia menjadi anak solehah, dikurniakan kesihatan yg sihat selalu, dilapangkan rezeki, berjaya dunia dan akhirat dan sentiasa dalam dakapan rahmat Allah swt. Aaaamiin ya mujib.

    ReplyDelete
  11. happy birthday, princess :)
    semoga sihat dan cerdik ye.

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!