jakun kejap jumpa artis

assalamualaikum

semalam kan tengah syok melepak kat makmal lepas rehat tetiba kecoh kat group telegram sekolah ada artis tengah shooting depan sekolah.. aku ni kan jakun dengan aku sekali kepochi nak tau sape artis tu.. dengan tekad dan semangat juang yang tinggi, aku pergi la usya orang tengah shooting, nak pergi sorang sorang malu la pulak ajak kawan aku join sekali.. berkat usaha mengusya artis tengah shooting dapat la bergambar dengan artis walaupon bergambar secara berjemaah.. 😆 tak kisah la janji dapat bergambar dengan orang glemer boleh la eksen dengan orang kampung.. haha

comel kan nad zainal pakai baju sekolah.. macam budak budak je kecik comel cute.. 😄

itu jela aku nak gebang.. korang jangan jeles okayyy! 😆 nanti jangan lupa tengok drama nad zainal berlakon ni.. haha.. glemer sekolah aku..

bye!
xoxo

12 comments:

  1. wah....glamour u all. nad zainal kecik tomei je yer.

    ReplyDelete
  2. untung jadi orang kecik molek ni kan..dah beranak pinak pun masih nampak muda belia

    ReplyDelete
  3. berjemaah betul bergambar ya... area rumah akak ramai juga artis duduk, biasa jumpa mereka time beli barang kat pasaraya tp tulah tak pernah nya nk ajak bergambar, biasa kalau kita senyum dia balas itu pun dah rasa seronok heheheh...

    ReplyDelete
  4. wahh untung la dpat jumpa retisss,,,awat tak berlakon sekali.hehehe

    ReplyDelete
  5. Dari dulu mama suka bad xainak. Muka sokmo cam dak sekolah. Stok la jumpa retuss

    ReplyDelete
  6. wah bestnyaa jumpa. memang minat pakai baju sekolah tu

    ReplyDelete
  7. Hehehee... excitednya dia dapat jumpa Nad Zainal

    ReplyDelete
  8. wah best jumpa retis. .. glamer sekjap hakak 😜😜 gurau je ek

    ReplyDelete
  9. dh alang2 ada artis tu..mmg bole sgt la bergmbr rmi2..pernh jmpa and kt aeon big tp tk bergmbr sbb die tgh mkn

    ReplyDelete
  10. nad zainal ni comel. berlakon budak sekolah pun masih nampak kebudak-budakan tu ha

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!