selamat datang 2020

assalamualaikum

maaf semua kalau sis tak sempat nak menyinggah ke blog korang.. ketahuila sis sangat sibuk dua tiga menjak ni dan hari ni baru tenang tenang sikit.. boleh la update seketul entry untuk tatapan korang.. hehe.. so macam mana hari pertama di tahun baru? ada ok ke? aku ok je harap tahun 2020 ni lebih indah untuk aku.. 😄

nah i belanja OOTD satu kali.. sempena tahun baru harusla pakai baju baru pegi kerja.. kasut pon baru okayyy tapi tak nampak pulak kasut baru aku.. haha.. tudung je tak baru sebab tudung dah banyak.. 😆

baju kurung ni aku beli kat shopee dengan harga RM22 tapi dapat free lagi sepasang.. jadinya harga untuk sepasang baju ialah RM11 sahaja.. bijak kan sis? kehkehkeh

kalau masuk tahun baru mesti orang akan bercakap pasal azam.. azam aku untuk tahun ni tak fikir lagi.. buat masa sekarang nak fokus turunkan berat badan.. tak banyak dah nak buang lagi 10kg untuk capai target.. doakan aku ye korang! 😘

ok throwbacak sikit ni gambar aku 1 Januari 2019.. nampak ada perbezaan tak? 😁

taknak bebel panjang panjang, aku ucapkan selamat tahun baru untuk korang semua! semoga yang baik baik aje di tahun 2020.. lupakan kisah lama jom buka buku baru.. 😍

bye!
xoxo

15 comments:

  1. Happy New Year ezy. eh, murah baju tu beli kat shopee beli 1 free 1. share sikit link seller. hehe. pantang dengar baju2 murah ni.

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru :)

    jemput join ye https://tiaarasapphire.blogspot.com/2020/01/segmen-bloglist-2020.html

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru ezy.. aku doakan tahun ni mu boleh pindah sekolah dkt dgn rumah, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik satu family, happy always with family & friends & dijauhkan dari segala yg buruk..

    ReplyDelete
  4. semangat, akak takde baju baju pun sempena thun baru huhuhu sian kan

    nampak sgt dah keselimannya tuh...

    ReplyDelete
  5. happy new year ezy..
    lawanyaa template background blog ezy ni

    ReplyDelete
  6. you look good. happy and healthy.
    and that is good. ^^

    may 2020 be a better year for all of us. aamiin

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru sis. cantik baju tu dan skrg makin slim lah compare to 2019. good luck smoga misi turunkan berat berjaya

    ReplyDelete
  8. Happy new year. berseri seri Ezy dengan OOTD di tahun baru ni. baju lawa lawa

    ReplyDelete
  9. Selamat tahun baharu 2020 :-)

    Wah dedua gambar cantik cuma satu nampak kurus satu tak nampak kurus faktor baju kot ehh!

    ReplyDelete
  10. halamak sis kenape kenape kenape mcm kurus tu? ape rahsia sis??? hehe. baju pon cantik-cantik haaaaaaaaaaaaaa~

    ReplyDelete
  11. Selamat tahun baru..
    Wah.. berbaloi-baloi sangat harga tu.. RM22 dapat dua pasang baju.. bijak.. bijak..

    ReplyDelete
  12. happy new year..murah btul bj tu

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!