bulan kemerdekaan

assalamualaikum

sedar tak sedar dah masuk bulan ogos ni.. cepat betul masa berlalu.. nak update blog pon rasa macam tak terkejar.. ceh alasan.. 😆 sempena bulan kemerdekaan ni kira aci jela sis update blog bertemakan patriotik sikit.. ni baru contoh rakyat malaysia yang cintakan negara.. haaa gittew.. 😂

tak sebenarnya macam ni, aku ni pencinta tudung kekaboo.. selain kainnya memang best yang teramat, tudung kekaboo ni jugak keluarkan corak mengikut tema.. corak rare pulak tu.. tak caya? takpe takpe.. korang sabar jap..

amacam percaya ke tak? 😁

tapi tu gambar tahun lepas punya.. tahun ni aku tak beli pulak tudung sempena merdeka tu sebab bajet lari lepas tu suami aku tak bagi duit nak beli macam membazir pulak rasanya sebab dah ada corak macam tu.. letih baca takde titik.. kahkahkah..

sempena sambutan bulan kemerdekaan tahun lepas kat sekolah, kitorang beli la tudung tu lepas tu pakai sama sama.. baru la sweet.. 😋

tadi bertiga je sekarang ramai ramai..
aku sorang je staff tak malu kat situ yang lain semua cikgu..

berbalik kepada cerita tudung kekaboo tadi, sekarang musim durian kan? haaa jangan tak percaya kekaboo pon keluarkan tudung corak durian dan aku salah seorang pembeli bertuah yang memiliki tudung itu.. sebab corak durian limited hokayyy.. rare tak rare? 😎

akhir kata, selamat menyambut bulan kemerdekaan!

bye!
xoxo

13 comments:

  1. recycle tudung merdeka last year je.. hehehe..
    wah.. siap tudung berdurian bagai..'

    ReplyDelete
  2. gelak besar akak nengok tudung durian kekaboo... dulu akak peminat kekabo... tp sejak dah tua ni... minat tudung yg kosong je... jarang membeli kekaboo dh skrg nih

    ReplyDelete
  3. mmg peminat kekaboo la cm nie.. kita asal nk beli je abis.. laku keras sgt kekaboo nie

    ReplyDelete
  4. W'salam..
    Cantik juga bila tudung sedondon.. Terasa semangat kemerdekaan tu..

    ReplyDelete
  5. Cantiknya bertudung bendera Malaysia.

    ReplyDelete
  6. Cantik tudung tu.. anak sha gigih suruh beli.. hehehe

    ReplyDelete
  7. cantik la sedondon.. semangat kemerdekaan..

    ReplyDelete
  8. wahhh sgt patriotik ni👍👍

    ReplyDelete
  9. hari tu ke Jalan Masjid India nampak tudung bawal mcm ni..rasa nk beli pun ada rasa tak nak..hehee tapi x beli pun

    ReplyDelete
  10. selamat menyambut bulan kemerdekaan sis :-)

    ReplyDelete
  11. waahhh lawa pula tgok tudung tu.. btw sy follow blog ya..

    ReplyDelete
  12. mcm2 tudung skrg ni semua lawaa :)

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!