kembali

assalamualaikum

setelah hampir 2 hari berfikir, akhirnya aku buat keputusan untuk kembali ke dunia blog.. blog masih dalam proses baikpulih sebab tu nampak simple je.. nanti kalau rajin aku edit la blog.. kalau malas macam gini jela rupa bentuk blog aku sampai ke sudah.. tehee..

lama aku menyepikan diri bukan sebab merajuk tapi lebih kepada malas nak buka laptop.. lagi lah zaman sekarang ni semua duk apdet pakai smartphone je.. harap anda semua masih mengingati siapa budak ezy ni..

entry lama semua aku dah delete atas faktor usia dan jugak demi menjaga hati banyak pihak.. blog masih blog yang dulu, cuma entry je akan kelihatan lebih matang.. maklomla usia dah meningkat ni takkan nak menulis macam budak budak lagi.. kemon laa budak ezy dah dewasa ok.. =')

so untuk first entry ni aku cuma nak cakap kat diri sendiri welcome back ezy! harap lepas ni akan rajin menulis blog macam dulu dulu.. bab rajin apdet ni payah sikit nak berjanji dengan diri sendiri.. dah tau peratusan malas lebih tinggi dari rajin.. banyak benda nak cerita.. nanti aku apdet lagi..

bye..
xoxo!

8 comments:

Anonymous said...

hai..

Sheila Adziz said...

selamat kembali

Anum said...

hai :)

Sha Mohamed said...

Welcome back.. Salam perkenalan ye awak..

Azhafizah MN said...

Welcome back Ezy!

sis gee said...

welcome back!

Cik Renex said...

hai ezy, kje kat sklh mne. CR keje pm jgk :)

anamizu said...

welkem back Ezy ! tu la lama x muncul hehe. ehhhh sbnrnye sama je mcm ana ni pun tggelam timbul jugak kdg2 sbbnye blog ni lebih puas bukak guna lappy. entahlah org lain elok je kot guna smartphone, ana je lebih selesa guna lappy hehe