celebrate birthday yang tertangguh sebab PKP

assalamualaikum

dah plan lama dengan yana nak suprisekan akma masa birthday dia.. tapi sebab PKP tak dapat nak buat, kitorang just ucap kat group whatsapp je.. minggu lepas datang idea nak buat jugak suprise untuk akma walaupon birthday dia dah lama berlalu.. so aku plan dengan yana hari first sekolah nak suprisekan akma.. alhamdulillah plan kitorang menjadi, terkejut jugak budak tu tetiba dapat coklat dan kek.. blur je muka dia, yela birthday dia dah lepas tak sangka dapat jugak hadiah.. haha

sedap kek ni! pakat makan ramai ramai kejap je habis.. 😆

yana tolong settlekan kek, aku pulak buat bouquet chocolate.. gigih sangat okay gubah sendiri walaupon aku ni tak berbakat untuk acara gubah menggubah.. kengkonon sweet sangat buat sendiri special untuk BFF.. haa gitteww~

ni hasilnya~ boleh la kan.. huhu.. riben tu mintak kat cikgu PSS sebab aku lupa nak beli riben.. 😅

happy belated birthday akma.. 😘

kami 😊
aku pakai baju baru mur mur je.. nanti aku update pasal baju tu ok.. hee

simple je celebrate birthday akma.. yang plan semua ni aku dengan yana je yang lain memang tak tahu pape.. jadi takde persiapan tempat bagai la.. bukan akma je tersuprise, orang lain pon tersuprise sekali.. kehkehkeh.. BFF happy aku pon happy.. alhamdulillah..

bulan tujuh birthday si yana pulak aku kena fikir dari sekarang nak suprisekan dia.. kena bijak mengatur rancangan.. kalau tak nanti suprise tak jadi.. 😆

bye!
xoxo

9 comments:

Anum said...

alhamdullilah

Han Hanni said...

hepi besday utk kawan cik ezy. comel cik ezy dengan kawan2 ni

Shida Radzuan said...

Happy Birthday to BFF awak :)
cantiklah awak gubah tu, dah boleh open utk tempahan hehee ^_^

jemput join segmen shida ya :)
http://www.duniashida.com/2020/06/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

Silah Hassy said...

macam seronok je ada makan2 kat sekolah ahahha



abasozora said...

happy b'day, always happy for all

ShirVen said...

wah bestnya yana, dah belated masih ada birthday surprise.
eh, birthday saya dah lalu juga, masa pkp, ada surprise tak?
😜😘😘

Bebas said...

Besday besday yeaayyy

anamizu said...

hapy belated bday akma! bestnye lah hai ezzy rajin mikir buatkan surprise hehehe

Cik Renex said...

Nampak sedap kek tu.hehe