officially 35 years old

assalamualaikum

dua tiga entry ni asyik cerita pasal birthday je kan? nanti aku update story lain yang banyak sangat tertunggak.. bagi aku bertenang kejap.. eh macam orang kisah sangat.. 😂 12 september 2020 genap la umur aku 35 tahun.. sis dah tua uols tapi jiwa tetap muda.. haa gittew..

thank you encik suami hadiahkan sepotong kek lychee rose untuk isteri beliau ni..
sedap jugak kek ni.. 😋

thank you jugak encik suami sebab sudi layan isteri beliau berootd di kala matahari terpacak di atas kepala..
saja la letak gambar ni sebab nampak comel.. 😆

aku ni asyik suprisekan orang je, sekali aku kena suprise hari khamis itu hari.. cerita ni nanti aku update lain supaya entry tak panjang melampau..

happy birthday to me~ doakan aku diberi kesihatan yang baik dan sentiasa murah rezeki ye.. hihikkkk

bye!
xoxo

7 comments:

Warisan Petani said...

Sanah helwah ezy

Syaz Rahim said...

Ya itulah tugas suami hahaha
Anyway happy birthday dear, semoga sihat selalu ;)

Shida Radzuan said...

Happy Birthday Ezy..Shida doakan ezy bahagia bersama keluarga..sihat tubuh badan..diberi rezki melimpah ruah..Amin

A m m i said...

happy birthday adik...

ammi slalu kalau disurprise confirm nangis

Han Hanni said...

epi besday dak comeyyyyyy.. enjoys your life...
semoga Allah pelihara dan mudahkan segalanya untuk awak.

norhidana said...

HB Ezy...

Azhafizah MN said...

Happy Birthday Ezy. Semoga dipanjangkan usia dengan segala kebaikan dan dilimpahi rezeki yang berkat dan berpanjangan. Aaminn

cam sedap je kek lychee rose tu :) Ezy yang rajin OOTD haruslah comel kan.