suprise birthday untuk yana

assalamualaikum

hai korang.. masih ingatkah siapa saya? ye saya la blogger yang sekejap tenggelam sekejap timbul.. kehkehkeh.. sibuk dengan pelbagai urusan duniawi.. sampai terlupa sekejap hal blogging.. 😆

hari ni birthday bff i iaitu si yana.. so dah plan untuk suprisekan dia dari minggu lepas lagi dah.. agak mencabar sebenarnya nak suprisekan dia, first sekali takot terkantoi.. lagi satu si yana ni sejenis yang susah sikit nak tengok fon, kalau call dia memang payah nak berjawab.. jadi kitorang call siapa siapa je yang ada di bilik guru untuk bagitau dia suruh turun tengok tengokkan kereta dia.. nasib baik dia turun jugak tapi hampir kantoi sebab ada cikgu bagitau nak kek.. nasib baik lagi jugak dia tak perasan sangat.. 😂

bila dia dah turun tengok kereta tu, aku dengan si akma berlari lari pergi amek kek dan jugak bouquet coklat.. kat dataran perhimpunan tu jugak si yana kena kejutan dari kitorang.. haha.. hampir menangis jugak budak tu kami kerjakan.. 😆 alhamdulillah.. menjadi plan kitorang..

birthday girl sis liana gojes.. 😘

we love you yana 💗
jangan sedih sedih ok i nak pindah sekolah ni.. haha
lagi sorang bff tukang amek gambar.. 😆

aku gubah khas untuk yana.. walaupon agak kucar kacir hasil tangan aku tapi ok jela.. haha.. spesel untuk bff gituuu~

untuk yana, selamat hari lahir.. semoga diberi kesihatan yang baik dan sentiasa dimurahkan rezeki.. aminnnn.. walaupon i duk sekolah lain nanti harap hubungan kita kekal selamanya ok.. 😘

bye!
xoxo

3 comments:

A m m i said...

gubahan kucar kacir letak tepi..keikhlasan dan ingatan tu yang penting

Han Hanni said...

Happy besday Yana.. comel je handbouquet awok buat. kek tu comel la.

Warisan Petani said...

hb yana