anugerah terindah

assalamualaikum

hai semua orangggggg! kemain lama tak apdet blog ye.. itu hari semangat lain macam apdet entry dua ketul.. kehkehkeh.. tak, sebenarnya ada cerita disebalik kehilangan aku sekejap dari dunia blog.. hari ini ada masa free sikit baru boleh bukak cerita..

itu hari aku cuti lama bukan cuti sekolah pon.. aku ni pembantu makmal je bukan cikgu, so kalau cuti sekolah aku tetap kena kerja.. kisahnya aku cuti bersalin selama 3 bulan.. aku ambil awal 2 minggu dari due date sebab tak larat nak drive jauh jauh.. tehee.. sementara nak tunggu baby keluar tu sempat la ngadap blog kejap sebab bosan duk rumah..

tetiba pulak keluar cerita bersalin ni pehal.. alhamdulillah, setelah 4 tahun menanti akhirnya Allah kurniakan kami laki bini rezeki anak.. 11/11/2017 lahirla puteri kami.. pilih tarikh cantik je kan kau anak.. haha.. alhamdulillah syukur sangat sangat dengan rezeki yang tak terjangka ni..

berbalik kepada cerita kehilangan aku sekejap tu, bila dah bersalin aku takde masa nak apdet blog.. masa dalam pantang itu hari, usahkan apdet blog, pegang handphone kejap pon tak sempat.. jadinya begitula kisah kenapa aku tak apdet blog setelah beriya sangat bukak blog balik.. kengkonon nak jadi blogger tegar tapi ke laut jugak..

untuk kawan kawan yang belum diberikan rezeki anak, jangan putus asa dan teruskan berdoa.. insyaAllah, tiba masa nanti Allah akan bagi.. =')

bye!
xoxo

3 comments:

SalbiahM said...

Alhamdulillah. Tahniah ye.

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah

tahniah tau

lama yui tak sggh blog.

zai zamree said...

Alhamdulillah...tahniah...

cantik date 11/11 tu. Mcm anak akak...10/10/13...tihihihi