07/05 - happy birthday suami!

assalamualaikum

kek ni ditaja oleh kakak aku.. ihiks..
sambut sekali dengan adik ipar sebab birthday diorang dekat dekat je pon..

nak dijadikan cerita, hari jumaat lepas ada majlis kahwin anak saudara aku kat rumah kakak aku la.. kat situ semua sanak saudara aku berkumpul, plan jela nak sambut birthday suami dan adik ipar sekali.. tapi disebabkan semua busy, just ambil gambar dan potong kek saja.. yela tuan rumah sibuk melayan tetamu kau rasa siapa nak layan sambut birthday bagai? 😆

ini la dinamakan sambut birthday di majlis kahwin orang..
pasal majlis kahwin ni nanti aku up entry lain.. hee

dah settle potong kek hari jumaat, kitorang tiga beranak sambut lagi birthday suami hari sabtu pulak kat mall je.. makan makan kat kenny rogers lepas tu balik.. makan makan tu pon suami aku belanja.. birthday dia, lepas tu dia pulak kena perabis duit.. boleh gitu? 😂 ala takpe, orang cakap kalau berbelanja untuk anak isteri nanti lagi murah rezeki.. semoga melimpah ruah rezeki buat suamiku.. ihiks..

dua beranak ni banyak happy dapat makan sedap papa belanja.. 😄

DEAR MY HUSBAND, YOU ARE THE ONLY REASON FOR WHOM THIS LIFE IS FULL OF LAUGHTER.. IF I THANK YOU THEN IT WOULD NOT BE ENOUGH, I WANT TO WISH YOU A VERY HAPPY BIRTHDAY  THE KING OF MY HEART.. 💕💕

bye!
xoxo

10 comments:

  1. happy birthday papa fia... xpe jimat sambut birthday di majlis kawen org...hehehe

    ReplyDelete
  2. semoga suami awak sentiasa diberikan kesihatan yang baik disamping awak & anak...

    suami ammi pun sama..birthday dia, dia yang bayar sendiri..kalau birthday kita pun dia gak yg belanja. teruk betul perangai kita ni yek

    ReplyDelete
  3. wahhh, mesti ramai yg nyanyikan lagu besday

    ReplyDelete
  4. Takpe, janji potong kek hehe...

    ReplyDelete
  5. Haha comel la, birthday suami, suami belanja hehehe.

    ReplyDelete
  6. sekali tgk yg kat pelamin tu, ingat kawin dgn suami yg sama lagi. hahahaa.. gurau je. slmt hari jadi buat suami fia

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir buat suami Fia..semoga sentiasa sihat

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday untk suami ezy :)

    ReplyDelete
  9. hepi besday cikmanggggg.. stay young alwayssssssss

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen!